Kamperen

Op 950 meter van het strand en op 300 meter van het centrum van Vrouwenpolder vindt u een prachtige kleine camping met ruime, luxe en autovrije plaatsen en mogelijkheid tot privé-sanitair.

Kampeerplaatsen

Alle kampeerplaatsen zijn omgeven door haagbeukafscheiding zodat rust en privacy voorop staat. Per plaats is 1 kampeermiddel + tentje van max. 5 m2 toegestaan. Wij bieden u 3 categorien:

Comfort (140m2 gelegen op de plaatsnummers 25 t/m 46) - Nu boeken!

Comfort plus (165m2 gelegen op de nummers 47 t/m 60) - Nu boeken!

Comfort super plus (215m2 gelegen op de nummers 1 t/m 24) - Nu boeken!

Bekijk hier de tarieven

Privé-sanitair

Er is ook privé-sanitair aanwezig. Deze 4 ruimtes hebben een eigen douche, wastafel, toilet en zijn gelegen bij de ingang van de camping.

Campers

Een speciaal welkom voor camperbezitters; alle campers van klein tot groot zijn welkom. Onder normale omstandigheden kunt u gebruik maken van het campingterrein. Bij een natte grasmat kunt u gebruik maken van verharde camperplaatsen voorzien van stroom.

Ook bestaat de mogelijkheid tegen een speciaal tarief op het parkeerterrein te overnachten. Vanzelfsprekend kun u gebruik maken van de faciliteiten op en rond de camping.

Sanitair

Het centrale toiletgebouw is voorzien van alle luxe zoals: babyruimte, mindervalidenruimte, gescheiden dames- en herendouches (zonder munten) en toiletten, wascabines, afwasbakken, beeldkrant-tv, vloer- en radiatorverwarming.

Plattegrond » Fotoboek » Route »